dimecres, 15 d’abril del 2015

PROVES CANGURET 2015

Proves Canguret 2015 

Roger Lladó Rovira de la nostra escola ha quedat situat a la franja del 5% de les millors puntuacions que han obtingut els alumnes de sisè de tot Catalunya. La prova es va realitzar el 19 de març en el mateix centre i aquest és el primer curs escolar que els alumnes de Cicle Superior de Primària hi poden participar ja que fins ara només s´adreçava a alumnes d´ESO. 

La prova Canguret, coordinada per la Societat Catalana de Matemàtiques, és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través de problemes d´estratègia que relacionen diferents àmbits matemàtics: geometria, mesura, raonament lògic, numeració i càlcul, combinatòria… Consta d’uns enunciats de resposta tancada, amb tres nivells de dificultat i cinc opcions de resposta per a cada problema. Els enunciats els prepara, l’associació Le Kangourou sans Frontières, on Catalunya hi participa amb representació nacional pròpia. La Societat Catalana de Matemàtiques, que n´és membre, és la que promou les proves en llengua catalana i també qui les corregeix. Els participants i les participants d’arreu d’Europa i d’altres països del món realitzen els mateixos problemes. 

Felicitem als alumnes de 6è que es van animar a posar a prova els seus coneixements matemàtics i especialment al Roger per aquest excel·lent resultat.

http://www.novaconca.cat/

http://radiomontblanc.cat/noticies http://radiomontblanc.cat/node/469

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada